duminică, 28 februarie 2010

Gentuta fermecata

Na', de bine ce ma bucuram ca a trecut leapsa cu geanta pe langa mine si nu trebuie sa o rastorn pe blog, tocmai am primit-o de la Lumi. Asa ca-mi fac constiincioasa si de data asta datoria si va zic asa:
In primul rand ca geanta mea e una mica, aproape invizibila. In al doilea rand cuprinde: 9 carduri (doar 2 bancare), permisul auto (desi am renuntat la condus), o poza cu sotul meu mic, bani imprastiati, o carte de vizita de la Pro Estetica si una de la medicul veterinar, abonament CFR, abonament metrou, legitimatie servici, carte de alegator (just in case, caci habar n-am unde mi-e buletinul).
Dau si eu la Cata, caci persoana cu mai multe genti decat toate femeile pe care le cunosc la un loc, nu am vazut.

4 comentarii:

  1. haha, nu stii unde ti-e buletinul da pe-al meu ma faci sa-l scot din carul cu fan:-}}

    si nu tu un ruj , o cheitza pe-acolo?

    tot ce enumeri tu am eu in...portofel!mai putin carnetul de conducere si abonamentul cfr!

    RăspundețiȘtergere
  2. se vede treaba ca la o buna organizare incape tot ce ai nevoie si intr-o poseta mica! eu ca de fiecare data, te miri ce imi ramine in minte, de ce nu mai conduci? intreb eu, care tot nu mai conduc dar cu remarca, nu mi-a placut niciodata sa conduc. Totusi cind esti mama de copii mici,masina e absolut necesara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahaha, merci mult de leapsa Cris! Acum trebuie sa ma gandesc, care geanta sa fie vedeta? Cu toate ca au toate acest continut: portofel (cu carduri de tot felul, acte de identitate, cativa bani cash si o iconita), mobile, casti (ca sa pot vorbi la telefon in timp ce conduc), un servetel umed pentru ochelari, serul antibacterian pentru maini, carti de vizita, pix si minicarnetel, un parfum de poseta (o sticluta mica - Clinique - Happy), manunchiul de chei, o crema de maini, un balsam de buze, o pila de unghii. Mmm, cam atat. ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Lumi, ruj am si la servici, si acasa, caci vorbesc despre gentuta mea de servici. Iar de cheie nu am nevoie... Gentuta de servici chiar asa arata, ca un portofel, cu o curelusa lunga, lunga.
    Vergi, conduc doar in jurul casei, nu ma mai incumet la o naveta cu masina, e mult prea obositor.
    Cata, tind sa cred ca poseta descrisa nu contine doar lucrurile enumerate. Asta e motivul pentru care nu port geanta mare, caci tendinta ar fi sa o umplu pana la refuz...

    RăspundețiȘtergere