marți, 1 septembrie 2009

Somn usor

Si daca fac ceva, si daca nu fac, sunt la fel de obosita. Stau acasa si imi doresc sa ies in oras. Conving sotul sa ma scoata, ajung in oras si ma plictisesc. La cosmetica nu mai merg. Ultima data, pedichiurista mi-a infectat o unghie, cosmeticiana mi-a lasat 5 mm de spranceana fara par, iar dupa epilat, parul de pe tot corpul mi-a crescut in cateva zile la loc, ca si cum ar fi fost rupt, nu smuls. Coafeza mi-a facut niste bucle superbe ce m-au tinut exact pana a doua zi dimineata, cand m-am trezis si parul era doar ciufulit. Reducerile imense din magazine nu ma mai pasioneaza, intrucat nu mai am bani. De copil se ocupa bona mult prea bine pentru a sta toata ziua pe capul lor. Gatesc. Si as vrea o bucatareasa buna, buna, care sa ne aseze masa in fiecare zi, cu lumanarele, servetele dantelate si bucate apetisante. Si o tanti la curat pe care sa nu o simt, doar casa sa sclipeasca. Prietenii sa vina valuri la mine, eu sa fiu zambitoare, ei sa vada doi ingerasi de copii cuminti, curati si fermecatori. Iar eu sa fiu o sotie, mama si o wonder woman prima intre toate. Si am uitat sa va povestesc de gradina mea englezeasca, de pica toata lumea pe spate. Si pe aia mi-o doresc. Si, daca se poate, sa am un servici atat de misto, incat sa muncesc cu drag 8 ore si sa ma oftic cand vine pauza de masa. Sau sa stiu sa fac afaceri, asta da! Pana atunci, visez si mi-e o lene sa ma trezesc...

3 comentarii:

  1. Auzi, nu vrei cam multe???? :D
    Una peste alta...sunt realizabile...aia cu 8 ore la birou si sa te oftici cand vine pauza de masa...ar fi si aia daca-ti faci afacere proprie...si-ti iei singura puaza de masa cand ai chef si daca ai chef! Hai ca m-ai facut si pe mine sa visez! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Oana, nici o sansa, nu cred ca sunt in stare sa fac afaceri dar, ce-i drept, nici nu mi-am batut capul... Vise placute si... realizabile!

    RăspundețiȘtergere
  3. aveam programat un film in seara asta, de vreo trei zile, da mi-ai facut surpriza cu blogul si parca vad ca-l ratez si azi.
    somn usor la visatul cu ochii deschisi, macar asa infaptuiesti ceva care chiar daca ar exista concret, cu siguranta ti-ai dori exact opusul!

    RăspundețiȘtergere